GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


mikrocontroller-board

Mikrocontroller board

Arduino

Teensy

Maple

Maple Mini

Åben Arduino-kompatibel platform baseret på en 32-bit ARM Cortex-M3 i en stm32f103 MCU med 128KiB flash og 20Kib RAM. Lavet i en lille breadboard-venlig pakke. Produceres og udvikles ikke længere af den oprindelige producent LeafLabs, men fås meget billigt fra østens kopi-producenter, og er et godt og mere kapabelt alternativ til en traditionel 8 bits Arduino.

SAMD21

Parallax Inc.

Amerikansk elektronik-virksomhed der udviklede den første lettilgængelige og prismæssigt overkommelige MCU-platform, før Arduino duplikerede konceptet. De har efterfølgende udviklet deres egen mikroshop kaldet Propeller, som er frigivet som Open Hardware.

BASIC Stamp

Den første lettilgængelige prototype-platform lanceret i 1990'erne, og som var meget udbredt i hobby-kredse inden Arduino kom til en helt anden pris. Den var baseret på en PIC-MCU og brugte en speciel Basic-variant. Programmeringsmiljøet var en DOS/tekst-baseret Windows-applikation.

Smoothieboard, Smoothieware & kloner

Smothieboard er et open source hardware kontroller-board specifikt til CNC-brug (laserskærer, 3d-printer etc), med tilhørende firmware, Smoothieware. Al dokumentation for HW/SW er under hhv. CERN OHL v1.2 og GPL v3.

SBC - Single Board Computer

mikrocontroller-board.txt · Sidst ændret: 2017/11/14 10:32 af miki